Palvelut

Harjoittelun aloittaminen

Painonnoston aloittaminen Tempaus-Areenalla ja harjoitusryhmiin siirtyminen tapahtuu alkeiskurssiemme kautta, jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta painonnostosta. Mikäli sinulla on jo painonnoston perusteet hallussa voit siirtyä suoraan valmennusryhmiin.

Alkeiskurssit

Kuuden viikon alkeiskurssilla opit painonnoston perusteet. Kurssilla opetus tapahtuu kuuden hengen pienryhmissä. Toimintamme perustuu mahdollisimman yksilölliseen ja henkilökohtaiseen valmennukseen, jonka haluamme toteutuvan myös alkeiskursseillamme. Alkeiskurssilla harjoitellaan enimmäkseen tempausta ja työntöä, mutta opit myös kyykkyjen ja erilaisten painonnostossa käytettävien apuharjoitteiden perusteet.

Valmennusryhmät

Tempaus-Areenalla harjoitellaan aina pienissä ryhmissä, jotta valmennuksessa säilyy yksilöllisyys. Harjoitusohjelmat rakentuvat monipuolisten harjoitteiden ympärille, joiden avulla taataan oikeaoppisen ja turvallisen tekniikan omaksuminen. Samalla kehitetään lihaksistoa, jota tarvitaan painonnostossa ja on myös terveiden tuki- ja liikuntaelinten edellytys.

Aloittaminen ja harjoitusryhmiin siirtyminen tapahtuu alkeiskurssiemme kautta, jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta painonnostosta. Mikäli sinulla on jo painonnoston perusteet hallussa voit siirtyä suoraan valmennusryhmiin.

Yksityistunnit

Yksityistunteja voi ostaa irrallisina kertoina ja niiden aikana voi joko rauhassa paneutua tiettyyn tekniseen ongelmakohtaan tai muuhun haasteeseen. Yksityistunnin aikana on myös mahdollista tehdä läpileikkaus useamman liikkeen kehityskohdista ja etsiä yhdessä valmentajan kanssa niihin ratkaisuja. 

Yksityistunnit ovat myös oiva lahja esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi.