Työhyvinvointi

Tutustu Tempaus-Areenan työhyvinvointi -palveluihin

Uuden ajan työhyvinvointia

Matti Vestmanin kehittämä työhyvinvointivalmennus on jatkuva pitkän tähtäimen työhyvinvointimalli, joka pyrkii muuttamaan yrityksen kulttuuria niin henkisen kuin fyysisen hyvinvoinnin kannalta. Yhteisöllisyyden ja työtehon parantaminen ovat päätavoitteitamme. Myös tukielinvaivoista johtuvat sairaslomat ovat asiakkaillamme vähentyneet huomattavasti.

Yksi päätavoitteistamme työhyvinvointivalmennusta kehittäessämme oli luoda yrityksille tuote, jossa hyvinvointi ja sen edistäminen lähtevät työyhteisön sisältä. Tästä syntyi idea Tulenkantajista. He ovat tavallisia työntekijöitä, jotka me valmennamme toimimaan Suomen parhaina tsemppareina omille työkavereilleen!

Tutustu referensseihin

American Express Global Business Travel

Vuoden 2018 alussa alkanut hanke sai mahtavan vastaanoton ja tulokset puhuvat puolestaan.

”Tammi-syyskuun aikana 1-3 päivää kestävät sairauslomat tukielinvaivojen kohdalla ovat vähentyneet 58 prosenttia ja 4-10 päivää kestävät sairauslomat 38 prosenttia”, kertoi Kirsi Paakkari American Express Global Business Travelilta joulukuun 2018 Kauppalehden Fakta-osiossa.

Lue koko juttu täältä

Administer

Tilitoimisto Administerin toimitusjohtaja Peter Aho sai apua Masan valmennuksesta mm. selkä-, niska- ja hartiavaivoihinsa. Hän halusi tuoda saman avun myös työntekijöidensä saataville.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Jouni Pellinen
Asiakkuuspäällikkö
+358 40 761 1273

12 kk mittainen hanke

Pysyvä muutos tarvitsee aikaa, eikä tapahdu hetkessä

Videovalmennus

Myös vapaa-ajalla on hyvä pitää huolta itsestään. Siksi työntekijät saavat käyttöönsä joka kuukausi uusia harjoituksia videoiden muodossa.

Tulenkantajat

Yrityksen työntekijät ovat parhaita valmentajia työkavereilleen

Luennot

Yrityksen henkilöstölle suunnatut luennot hyvinvoinnin ammattilaisilta vastaavat moniin kysymyksiin ja innostavat liikkumaan.

Ohjatut taukoliikuntahetket

Työpaikan arkea piristävät ajoittaiset vierailut valmentajiltamme mm. Matti Vestman, näyttelijä Kristo Salminen sekä entinen olympiaurheilija Jouni Pellinen